De 7 belangrijkste ingrediënten:

Huid, Haar en Nagels

Verzorgt het lichaam en gezicht. Verstevigt de lederhuid. OPC versterkt de bloedvaten en ondersteunt de microcirculatie, heeft een versterkend effect op het bindweefsel. Fungeert als natuurlijke radicale reiniger in fysieke en mentale stresssituaties. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale functie van huid en bloedvaten en draagt bij tot de bescherming van cel van oxidatieve stress.

Druivenpit
extract

Druivenpitten bevatten de hoogste concentratie OPC (Oligomere Proanthocyanidine) OPC van druivenpitten versterken de activiteit van vitamine C tot wel 20x en vitamine E tot wel 50x Let op voor de optimale werking moet het druivenpit extraxt 95% OPC bevatten.

Sojakiem
extract

Bevat isoflavonen. Isoflavonen helpen de huid om vocht op te slaan en stimuleren de aanmaak van collageen, houdt het bindweefsel elastisch.

Tomaten
extract

Bevat Lycopeen. Lycopeen beschermt tegen UVstralen, veroudering en oxidatie. Zeer krachtig antioxidant.

Bamboescheuten
extraxt

Bevat 75% Silicium (kiezelzuur). Silicium is een bouwsteen voor collageen. Het geeft ondersteuning voor soepele en een elastische huid.

Vitamine C

Vitamine E

Resveratrol

is een Polyplenol (o.a. te vinden in de schil van blauwe druiven) het is een krachtig antioxidant. resveratrol beschermt de huidcellen tegen beschadigingen door o.a. UV stralen.

is een Polyplenol (o.a. te vinden in de schil van blauwe druiven) het is een krachtig antioxidant. resveratrol beschermt de huidcellen tegen beschadigingen door o.a. UV stralen.

Huid, Haar en Nagels verzorgt het lichaam en gezicht. Verstevigt de lederhuid. OPC versterkt de bloedvaten en ondersteunt de microcirculatie, heeft een versterkend effect op het bindweefsel. Fungeert als natuurlijke radicale reiniger in fysieke en mentale stresssituaties. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale functie van huid en bloedvaten en draagt bij tot de bescherming van cel oxidatieve stress. Dit Product is zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong en van duurzame en gecontroleerde teelt.

Vrij van: kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose en geen toevoeging zout en geraffineerde suiker.

Gebruik: neem 2 tabletten per dag tijdens de maaltijd als een voedingssupplement, een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl, geschikt voor veganisten. Buiten bereik van kinderen houden, de aanbevolen dagdosering niet overschrijden. 

Ingrediënten 2 tabletten: Calcium carbonaat, cellulose microcristaline plantaardig, 100mg Druivenpit extract 50:1 (5000mg Vitis vinfera L Tinctora 95% OPS, polyphénolen, resveratrol), 100mg Sojakiem extract (Glycine Max, 40% Isoflavonen) 100mg Tomaten extract (Solanum Lycopersicum, 10% Lycopeen) 100mg Bamboescheuten extract 15:1 (1500mg Bambusa Vulgaris, 70% Silicea) 100mg Vitamine E (d-alfa tocoferol 100% RI*), magnesium stearaat plantaardig, silicumdioxide plantaardig 0.4mg Resveratrol.

(RI= Referentie inname)
Notificatie nummer: NUT/PL: 1749/4
*De gezondheidsclaim in afwachting van Europese wetgeving.

Nettogewicht 60 tabl. 58gr