• Nederlands
  • Frans

De 2 essentiële ingrediënten:

Puur Propolis

Propolis en Vitamine C ondersteunen het afweersysteem

Propolis hars van Europese afkomst

Propolis is een hars verzamelt door bijen van bladeren, knoppen en boomschors. Het zijn meer dan 100 verschillende stoffen en bestanddelen die in een goede propolis zijn verwerkt.

Vitamine C

Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen.

De gezondheidsclaim in afwachting van Europese wetgeving.
De tabletten zijn per stuk luchtdicht en hygiënisch verpakt in een blister.

Puur Propolis is van Europese afkomst. Propolis is een hars verzameld door bijen van bladeren, knoppen en boomschors. Het zijn meer dan 100 verschillende stoffen en bestanddelen die in een goede Propolis zijn verwerkt. Daarom is Propolis niet onder een noemer te noemen. Vitamine C draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem tijdens en na intensieve fysieke inspanning. Dit product is zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong en van duurzame en gecontroleerde teelt.

Vrij van: kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose en geen toevoeging van zout en geraffineerde suiker. Geen van de ingrediënten binnen dit product zijn afgeleid van genetisch gemodificeerde bronnen, inclusief GM gemedieerde processen of behandeld in elk stadium met ioniserende straling.

Gebruik: Neem 1 tablet per dag als een voedingssupplement, een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl, geschikt voor vegetariërs. Buiten bereik van kinderen houden, de aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bewaren bij 15ºC tot 25ºC. Batchcode en tenminste houdbaar tot zie onderkant verpakking.

Ingrediënten per 1 tablet: Microcrystalline cellulose, 200mg Propolis extract 5:1 (1000mg Puur Propolis Europees), 200mg Vitamine C (L. ascorbinezuur 250% RI*), Calcium carbonaat, Magnesium stearaat plantaardig, Sillicumdioxide plantaardig.

(RI= Referentie inname)
Notificatie nummer: NUT_AS 1749/7
*De gezondheidsclaim in afwachting van Europese wetgeving.

 

Nettogewicht 60 tabl. 48gr