• Nederlands
  • Frans

De 8 belangrijkste ingrediënten:

actiV Prossupport

met zaagbladpalm, pompoenzaden, granaatappel, tomaat, vitamine C, vitamine E, zink en selenium Voor het behoud van een goede prostaatfunctie.

Zaagbladpalm
extract

De formule bevat onder andere zaagbladpalm extract. Dit kruid staat erom bekend dat het de prostaatfunctie ondersteunt en goed is voor de urinewegen.

Pompoenzaad
extract

Pompoenzaad extract is een goede aanvulling voor mannen. Het ondersteunt namelijk de prostaatfunctie. Daarnaast is pompoenzaad extract goed voor de urinewegen.

Granaatappel
extract

 De granaatappel bevat veel polyfenolen, waaronder de actieve stof ellaginezuur. Voor het behoud van een goede prostaatfunctie.

Tomaat
extract

Lycopeen is o.a. goed voor de prostaatfunctie en vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Vitamine C

Vitamine E

Zink

Selenium

Vitamine C en E, Zink en Selenium zijn vier essentiële stoffen, die betrokken zijn bij allerlei verschillende processen in ons lichaam. Beide Vitamine en mineralen zijn krachtige antioxidanten. Ze hebben een positieve invloed op het afweersysteem en beschermen gezonde weefsels en cellen.

actiV Prossupport met zaagbladpalm vrucht en pompoenzaad. Draagt bij tot het plas comfort van de rijpere man. Dit Product is zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong en van duurzame en gecontroleerde teelt.

Vrij van: kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose en geen toevoeging van zout en geraffineerde suiker.

Gebruik: Neem 2 tabletten per dag als een voedingssupplement, een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl, geschikt voor vegetariërs. Raadpleeg arts of apotheker. Buiten bereik van kinderen houden, de aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten per 2 tabletten: 320mg Zaagbladpalm vruchtenextract 20:1 (6400mg Serenoa Repens, min 45% vrije vetzuren, sterolen) 100mg Pompoenzaad extract 10:1 (1000mg Curcubita Pepo Repens, β -sitosterol) 80mg Granaatappel extract 25:1 (2000mg Punica Granatum, 40% ellaginezuur) 100mg Vitamine C (L. ascorbinezuur 125% RI*) 60mg Tomaatextract (Solanum Lycopersicum, 10% lycopeen) 39mg Vitamine E (d-alfa tocoferol 326% RI*) 10mg Zink (32mg zink citraat 100%*) 100mcg Selenium (200mcg L.Selenomethonine 182% RI*).

(RI*= Referentie inname)