• Nederlands
  • Frans

De 8 belangrijkste ingrediënten:

Saw Palmetto Plus

met zaagbladpalm, cranberry, pompoenzaden, granaatappel, tomaat, vitamine C, zink en selenium Goed voor de Urinewegen¹*.

Zaagbladpalm
extract

De formule bevat onder andere zaagbladpalm extract. Dit kruid staat erom bekend dat het de prostaatfunctie ondersteunt en goed is voor de urinewegen.

Cranberry
extract

Cranberry staat erom bekend de blaas te ondersteunen. Zoals vele weten helpt deze bes het urinestelsel in een gezonde conditie te houden.

Pompoenzaad
extract

Pompoenzaad extract is een goede aanvulling voor mannen. Het ondersteunt namelijk de prostaatfunctie. Daarnaast is pompoenzaad extract goed voor de urinewegen.

Granaatappel
extract

 De granaatappel bevat veel polyfenolen, waaronder de actieve stof ellaginezuur. Voor het behoud van een goede prostaatfunctie.

Tomaat
extract

Lycopeen is o.a. goed voor de prostaatfunctie en vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Vitamine C

Vitamine C is een krachtige anti-oxidant. Heeft een positieve invloed op het afweersysreen en beschermt gezonde weefsels en cellen.

Zink

Zink is een krachtige anti-oxidant. Heeft een positieve invloed op het afweersysreen en beschermt gezonde weefsels en cellen.

Selenium

Selenium is een krachtige anti-oxidant. Heeft een positieve invloed op het afweersysreen en beschermt gezonde weefsels en cellen.

Saw Palmetto Plus is een unieke formulering voor een maximale synergie. Bevat een combinatie van: Zaagbladpalmvrucht extract, Pompoenpit extract, Granaatappel extract, Tomaat extract, Cranberry extract. Dit product is 100% natuurlijk en van duurzame en gecontroleerde teelt. 

Vrij van: kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose en geen toevoeging van zout en geraffineerde suiker. 

Gebruik: Neem 2 capsules per dag als een voedingssupplement, een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl, geschikt voor veganisten. Raadpleeg uw arts of apotheker. Buiten bereik van kinderen houden, de aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bewaren bij 15°C tot 25°C. Batchcode en tenminste houdbaar tot zie onderkant verpakking. 

Ingrediënten: per 2 vegan capsules: 320mg, 45% vrije vetzuren, 20:1 Zaagbladpalmvrucht extract (6400mg Serenoa Repens, vrije vetzuren, sterolen), 200mg 50:1 Cranberry extract (10.000 Vaccinium maca=roarpon, 1.5% proanthocyaniden, D-mannose), 100mg 10:1 Pompoenpit extract (1000mg Curcubita Pepo Repens, β-sitosterol), 100mg 25:1 Granaatappel extract, (2500mg Punica Granatum, 40% ellaginezuur) 100mg Vitamine C (L. ascorbinezuur 125% RI*) 50mg Tomaat extract 10% Licopeen (Solanum Lycopersicum), Rijstvezel, Bruine rijst poeder, Rijstextract mix, 10mg Zink (citraat 100%**), 100µg Selenium (200mcg L-Selenomethonie 182% RI**), Vegan Capsule Hypromellose.  

(RI*= Referentie inname)
Notificatie nummer: NUT_PL 1749/10
*De gezondheidsclaim in afwachting van Europese wetgeving.

Nettogewicht 60 caps 36gr