• Nederlands
  • Frans

De 4 belangrijkste ingrediënten:

actiV Ginkgo Plus

met granaatappel, rode pijnboomschors en vitamine C, is een unieke formulering voor een maximale synergie

Ginkgo Bilobablad
extract

Kan helpen bij het onderhoud van een gezonde bloedcirculatie, gunstig voor de bloeddruk.

Pijnboomschors
extract

Bevat OPC. Krachtige antioxidant voor gezonde luchtwegen. Voor behoud van een sterke vaatwand. Gunstig voor de bloeddruk en goed voor de doorbloeding.

Granaatappel
extract

Bevat polyfenolen een hele sterke vrije radialenbinder. Houdt de bloedvaten soepel. Gunstig invloed op de bloedcirculatie.

vitamine C

Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen.

actiV Ginkgo Plus met Granaatappel, Rode Pijnboomschors en vitamine C. ActiV Ginkgo Plus is een unieke formulering voor een maximale synergie. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale functie van de huid en bloedvaten en draagt bij tot de bescherming van celoxidatie stress. Ginkgo Biloba en pijnboomschors kan helpen bij het onderhouden van een gezonde bloedcirculatie. Dit product is zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong en van duurzame en gecontroleerde teelt.

Vrij van: Kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose en geen toevoeging van zout en geraffineerde suiker. Geen van de ingrediënten binnen dit product zijn afgeleid van genetisch gemodificeerde bronnen, inclusief GM gemedieerde processen of behandeld in elk stadium met ioniserende straling.

Gebruik: Neem 1 tablet per dag als een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen  vervanging van een gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Geschikt voor vegetariërs.
Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Buiten bereik van kinderen houden, de aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Ingrediënten:
90mg Ginkgo Bilobablad extract 50:1 (4500mg Ginkgo Biloba L. gestandaardiseerd 24% flavone glycoside, 6% terpene lactones) 75mg Pijnboomschors extract (Pinus Maritima Lamb, 95% OPC)
75mg Granaatappel extract 25:1 (1875mg Punica Granatum 40% Ellaginezuur)