• Nederlands
  • Frans

Het belangrijkste ingrediënt:

Power Ginseng

Ginseng wordt al eeuwenlang in Azië toegepast om het immuunsysteem te stimuleren. De wortel van de bekende plant is goed voor de concentratie en geeft extra energie. Ook stimuleert Ginseng de bloeddruk, evenwicht in stresssituaties. Wij gebruiken alleen de zes jaar oude Koreaanse Panax C.A. Meijer Ginseng wortels van de plant, die afkomstig zijn uit natuurlijke en gecontroleerde teelt. Te gebruiken door man en vrouw.

Koreaanse Panax C.A. Meijer Ginseng

Ginsenosiden zijn de actieve werkstoffen van de Ginsengwortel. Evenwichtig in stresssituaties, tijdens drukke werkzaamheden, bevordert concentratie vermogen, bij examenspanning en voor betere leerprestaties.

De gezondheidsclaim in afwachting van Europese wetgeving.
De tabletten zijn per stuk luchtdicht en hygiënisch verpakt in een blister.

Power Ginseng gebruikt alleen de 6 jaar oude Panax C.A. Meijer Koreaanse ginsengwortel. Ginsenosiden zijn de actieve werkstoffen van de Ginsengwortel. Deze capsule kan gebruikt worden door mannen en vrouwen. Dit product is zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong en van duurzame en gecontroleerde teelt.

Vrij van: Conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose en geen toevoeging zout en geraffineerde suiker. Geen van de ingrediënten binnen dit product zijn afgeleid van genetisch gemodificeerde bronnen,
inclusief GM gemedieerde processen of behandeld in elk stadium met ioniserende straling.

Gebruik: Neem 1 vegan capsule per dag als een voedingssupplement, niet voor het slapen gaan. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Geschikt voor veganisten. Buiten bereik van kinderen houden, de aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bewaren bij 15ºC tot 25ºC. Batchcode en tenminste houdbaar tot zie onderkant verpakking.

Ingrediënten per 1 vegan capsule: 300mg Panax Ginseng extract 10:1 (3000mg 6 jaar oude C.A Meijer Koreaanse ginsengwortel, 20% Ginsenosiden) Magnesium stearaat plantaardig. Vcapsule Hypromellose: Kleurstoffen: Natuurlijke mineralen ijzeroxide rood, titaan dioxide.

(RI= Referentie inname).
Notificatie nummer: NUT/PL: 1749/2
*De gezondheidsclaim in afwachting van Europese wetgeving.

Nettogewicht 60 caps. 32gr